Mountainbiken

Kinder paintball
14 juni 2016
Highland games
14 juni 2016
Wat onze klanten zeggen:
achtergrond kleur
"Heel dicht bij het bos!"
achtergrond kleur
"Vriendelijk personeel!"
achtergrond kleur
"Goede locatie!"
achtergrond kleur
"Gratis parkeren!"
achtergrond kleur
"Goede kwaliteit MTB's!"

Geniet wat Vechtdal jou te bieden heeft!


Verhuur


Total Outdoor Vechtdal verhuurt mountainbikes geschikt voor personen van 1.30 meter tot  circa 2.00 meter. Wij hebben diverse framematen binnen ons assortiment, waardoor wij altijd de perfecte mountainbike kunnen aanbieden voor jou lengte. De mountainbikes zijn maximaal 2 jaar oud en van het merk specialized. Een helm is inbegrepen bij de verhuur, daarnaast mogen de fietsen alleen gebruikt worden op de bestaande routes in de omgeving.

Mountainbike route


Op 800 meter van ons terrein begint een prachtige mountainbike route van 20 km. Deze route is onlangs vernieuwd en uitgebreid. Tevens is er de mogelijkheid voor ervaren fietsers, om via de verbindingsroute Ommen en of de Lemelerberg route te ontdekken.

Mountainbiken met Instructeur


Na een korte instructie over zaken zoals het instellen van de MTB, schakelen en remmen etc. neemt de instructeur jou mee de prachtige bossen van Rheeze in om je de fijne kneepjes van het mountainbiken te leren. Na het inschatten van het niveau van de groep, zal de instructeur je meenemen over smalle, brede, vlakke en steile bospaden. Onze instructeur kent de bossen uit hoofd en zorgt voor persoonlijk en unieke mountainbike ervaring. Naast het fietsen met instructeur zijn er ook mogelijkheden om MTB-clinics te volgen bij Total Outdoor Vechtdal.

Voor het mountainbiken met instructeur en de MTB-clinics neem contact op doormiddel van het formulier onder aan de pagina of bel voor meer informatie naar: 0655985366

middle
wit
zwart
 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.