Mountainbiken

Kinder paintball
14 juni 2016
Highland games
14 juni 2016

Geniet wat het Vechtdal jou te bieden heeft!Verhuur


Total Outdoor Vechtdal verhuurt mountainbikes geschikt voor personen van 1.30 meter tot  circa 2.00 meter. Wij hebben diverse framematen binnen ons assortiment, waardoor wij altijd de perfecte mountainbike kunnen aanbieden voor jouw lengte. De mountainbikes zijn maximaal 2 jaar oud en van het merk Specialized, Cube en Giant. Een helm is inbegrepen bij de verhuur, daarnaast mogen de fietsen alleen gebruikt worden op de bestaande routes in de omgeving. 

De mountainbikes worden enkel per dagdeel verhuurd. Dit in verband met de technische controle van de fietsen na iedere retour. 

De MTB fietsen mogen niet worden vervoerd in de auto of op een fietsendrager. Uitsluitend vertrek op de MTB vanaf onze locatie.

Mountainbike route


Op 800 meter van ons terrein begint de prachtige mountainbike route van 20 km. Deze route is onlangs vernieuwd en uitgebreid. Tevens is er de mogelijkheid voor ervaren fietsers, om via de verbindingsroute Ommen en of de Lemelerberg route te ontdekken.

Mountainbiken met Instructeur


Na een korte instructie over zaken zoals het instellen van de MTB, schakelen en remmen etc. neemt de instructeur jou mee de prachtige bossen van Rheeze in om je de fijne kneepjes van het mountainbiken te leren. Na het inschatten van het niveau van de groep, zal de instructeur je meenemen over smalle, brede, vlakke en steile bospaden. Onze instructeur kent de bossen op zijn duimpje en zorgt voor een persoonlijke en unieke mountainbike ervaring. Naast het fietsen met instructeur zijn er ook mogelijkheden om MTB-clinics te volgen bij Total Outdoor Vechtdal.

Voor het mountainbiken met instructeur en de MTB-clinics neem contact op door middel van het formulier onder aan de pagina of bel voor meer informatie naar: 0655985366

 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.

    Chat openen
    Hoi 👋, kunnen we je helpen?
    Hallo 👋,
    Kunnen we je helpen?