Vrijgezellenfeest

Kanovaren
14 juni 2016
Boogschieten
14 juni 2016
Vrijgezellenfeest
Arrangement

Paintball, Highlandgames & all-in BBQ

Prijzen

De prijzen voor vrijgezellenfeesten zijn op aanvraag. Neem hieronder contact met ons op.

Vrijgezellenfeest voor echte mannen! (en stoere meiden natuurlijk!)

Wil je een uitdagend vrijgezellenfeest? Dan is een dag vol met outdoor-activiteiten zeker aan te bevelen. Samen met je vrienden ga je de vrijgezel het leven zuur maken. Het zal een dag worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Samen met de groep ga je enkele opdrachten uitvoeren waar de vrijgezel het middelpunt is. We hebben hier een mooi konijnenpak klaar liggen waardoor de vrijgezel zeker niet te missen is. De activiteiten zullen buiten gehouden worden in een mooie bosrijke omgeving.

Vrijgezellenfeest in Overijssel

Wij van Total Oudoor Vechtdal denken graag mee om er een geslaagde dag van te maken. We kijken welke activiteiten het beste passen binnen het beschikbare budget en/of tijd. Bij ons hoef je geen vast programma af te nemen, maar wordt de dag in overleg samengesteld, zodat het een onvergetelijk feest zal worden.

Ideeën voor een vrijgezellenfeest

De onderstaande activiteiten zijn de meest populaire activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Het assortiment is volledig naar wens in te richten. Vaak worden de activiteiten aangevuld met boogschieten, highlandgames of mountainbiken.

Paintball

Paintballen is de populairste activiteit die gedaan wordt tijdens onze vrijgezellenfeesten. De regels zijn simpel: de groep tegen de vrijgezel. De vrijgezel zal in een konijnenpak zwaar onder vuur genomen worden. Let’s hit the bunny!

Highlandgames

De Highlandgames zijn erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, een actieve middag vol plezier.  Laat zien hoe sterk je bent in een Schotse Kilt!

BBQ

Na een uitdagende dag kan er gezellig gedronken en gegeten worden tijdens het barbecueën! We verzorgen voor jullie de gehele barbecue zodat jullie kunnen nagenieten van een onvergetelijke dag!

Wil je meer informatie? Vult u dan ons contactformulier hieronder even in. Wij nemen vervolgens contact met je op.

 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.

    Chat openen
    Hoi 👋, kunnen we je helpen?
    Hallo 👋,
    Kunnen we je helpen?