Steekje los…..
19 november 2020
Feestje voor iedereen…
10 december 2020

Trainen met Ambitie!

Het is weer december en afgelopen met de pret.

Na een maandje een beetje doelloos trainen en maar wat aanklooien, is het gelukkig al december en gaat de blik op seizoen 2021.

De wedstrijdlicentie voor 2021 heb ik aangevraagd en daarmee heb ik weer een motivatie prikkel gekregen om zelfs even op de Tijdritfiets te trainen.

Krijg zelf enorm veel motivatie door alleen al de karig gevulde wedstrijdkalender voor 2021 te bekijken en zo m’n doelen voorzichtig te stellen.

Afgelopen jaar is daar ook een ander soort motivatieprikkel bijgekomen.

Ik maak zo nu en dan wat trainingsschema’s voor enkele kennissen.

Het is ontzettend motiverend en geweldig om te zien en te horen dat zij vooruitgang boeken en beter worden.

Benjamin is hier een mooi voorbeeld van. Het is gaaf om te zien dat deze toch al niet onverdienstelijke wielrenner het afgelopen jaar weer een stap vooruit heeft gemaakt.

Helaas voor ons, was het een seizoen waarbij hij zijn vorm amper heeft kunnen etaleren. Maar in de schaarse krachtmetingen die er waren, wist hij behoorlijk indruk op zijn teamgenoten en concurrenten te maken.

We hopen dat hij zijn progressie voortzet en dat in seizoen 2021 kan laten zien.

Komende periode zal de solide basis gelegd moeten worden voor het nieuwe seizoen. Bouwen aan je conditie en vorm, is net als het bouwen van een huis. Voordat je uiteindelijk de sleutel in de voordeur kunt steken, (je vormpiek) moet er eerst veel gebeuren. Het meeste werk zit hem vaak in de dingen die je niet ziet, de fundering.

Zo ook met trainen voor de komende periode. De eindeloze en vaak saaie duurtrainingen moeten de fundering/basis gaan vormen voor het bouwen naar vorm in het voorjaar. Op een brede en goede fundering kunnen we hopelijk een groots imposant en onvergetelijk seizoen bouwen.

Mocht je nou denken:”Dat zou ik ook wel willen!” Schroom dan niet me een berichtje te doen. Wie weet kan ik wat voor jou betekenen.

Enhu, kom je nu binnenkort een oude man, kromgebogen, beukend tegen de wind in, op zijn tijdritfiets tegen…… dan doet ie dat niet omdat het moet volgens zijn schema, maar puur omdat hij het zoooo lekker vindt!

See You on the road!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − negen =

Chat openen
Hoi 👋, kunnen we je helpen?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?