Reserveer hier

 • Mountainbike

  Na een korte instructie over zaken zoals het instellen van de MTB, schakelen en remmen etc. ga je de prachtige bossen van Rheeze in om over de smalle, brede, vlakke en steile bospaden te mountainbiken.

  LET OP!

  • Wil je op de dag zelf een MTB huren, informeer vooraf, voordat je boekt, of het voor jouw beschikbare Frame-maat nog beschikbaar is. Helaas kunnen we dit (nog) niet laten zien via de website. Dit om teleurstelling te voorkomen.
  • Geef bij je boeking aan wat de lichaamslengte is van de personen die gaan fietsen. Zo kunnen wij het juiste frame maat klaarzetten.
  • SPD-pedalen mogelijk tegen een meerprijs van €5,- (achteraf contant te betalen)

  Boeken kan via het boeking systeem op Total Cycling, klik hiervoor op  “Boek via TotalCycling’.

  Boek via TotalCycling

  17,50
 • Paintball

  Paintball

  Na het aantrekken van de paintball overalls, het inspecteren van de geweren en de instructie, is het tijd om met twee teams het bos in te gaan en de vlag van het andere team te veroveren. Ga jij tijgeren door de bladeren, gedekt achter bomen of vol in de aanval? Alles is mogelijk op het paintball veld van Total Outdoor! Rust tijdens of na de tijd uit in onze gezellige safety-zone waar je onder het genot van een drankje kunt bijkomen van het spel.

  *  2 uur paintballen.

  *  Incl. 100 paints.

  *  Gratis koffie/thee.

  *  Extra paints op locatie €6,- per 50 paints.

   

  LET OP! Te boeken vanaf minimaal 6 personen! Minimale leeftijd 14 jaar!

   

  25,00
Chat openen
Hoi 👋, kunnen we je helpen?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?