Kinder paintball

Paintball
18 april 2016
Mountainbiken
14 juni 2016
 
 
 

€ 17,50

1,5 uur paintball.
Inclusief 50 paints.
Inclusief broodje hamburger en een drankje.

Min. 6 personen.
Max. 15 personen.

€ 27,50

Arrangement kinderpaintball + boogschieten Min. 6 personen.
Max. 15 personen.
 
 
 
 

Paintball voor kids!


Lekker buiten in het bos je favoriete Fortnite held naspelen samen met je vriendjes of vriendinnetjes, dat kan in ons paintball bos!

Vanaf 8 jaar is het bij ons mogelijk om met kinderen te gaan paintballen. Dit gebeurt met speciale kinderpaintball geweren. Op deze manier kunnen kinderen genieten van het spannende en erg leuke spel.

Het spel wordt gespeeld met twee teams, waarbij het de bedoeling is om het andere team uit te schakelen. Dit is mogelijk door de bel van het andere team te luiden. Of met je geweer het hele vijandelijke team te raken! Dit allemaal zonder zelf geraakt te worden natuurlijk!

Kleding en bescherming


Bij aankomst wordt er eerst een overall aangetrokken, deze is niet direct voor bescherming maar voornamelijk voor het opvangen het verf. Komt de verf toch in de kleding, geen  probleem, de verf is op waterbasis en heel gemakkelijk uitwasbaar.

Hierna wordt een masker uitgekozen, die het gezicht zal beschermen terwijl het spel wordt gespeeld. Deze moet alleen op in het veld.

Kinderfeestjes


Voor kinderfeestjes is het ook erg leuk om paintball te combineren met  boogschieten of het challengeparcours. Waardoor de dag helemaal compleet zal zijn! Ze gaan met een onvergetelijke ervaring naar huis.

kinderpaintball 2
kinderpaintball 1
middle
kinderpaintball 3
kinderpaintball 4
 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.