Een Evenement organiseren?

Wil jij graag een
evenement organiseren?

Wij zijn jouw partner bij het verzorgen van een evenement. Ben jij op zoek naar een bijzonder uitje, of heb jij een geweldig idee maar weet je niet hoe dit te organiseren?

Als Total Outdoor hebben wij al vele evenementen mogen verzorgen voor diverse doelgroepen, op verschillende locaties. Door onze ervaring met vele partijen, kunnen wij snel schakelen om jouw evenement tot een groot succes te maken. Als jij een idee hebt, zorgen wij voor de uitvoering en waar nodig denken wij met jou mee.

Obstacle Run

Motor Experience

Survival Tocht

En nog veel meer!

Veelgestelde vragen

Nee, naast Hardenberg organiseren wij ook evenementen buiten de regio van Hardenberg. Wij komen dus ook graag bij jou op locatie.

De kosten van een evenement kunnen erg variëren. Dit omdat wij voor ieder evenement maatwerk leveren, en dus ook een offerte op maat verzorgen.

Nee, er geldt geen minimum aan het aantal personen voor jouw evenement. Onze dienstverlening is er op gericht om waarde toe te voegen aan jouw evenement, dus dit kan zowel voor een kleine als grote groep zijn.

Ja dat kunnen wij zeker, neem gerust contact op zodat wij met jou kunnen meedenken wat passend is om een geweldig evenement te organiseren.

Wij kunnen je compleet ontzorgen vanaf het moment van bedenken, tot het uitvoeren van jouw evenement. In onze blogs en klantcases vind je mooie voorbeelden, zodat je een idee krijgt wat wij zoal doen.

Chat openen
1
Kunnen wij je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?