Mountainbiken

Geniet wat het Vechtdal jou te bieden heeft!

Total Outdoor Vechtdal verhuurt mountainbikes geschikt voor personen van 1.30 meter tot circa 2.00 meter. Wij hebben diverse framematen binnen ons assortiment, waardoor wij altijd de perfecte mountainbike kunnen aanbieden voor jouw lengte. De mountainbikes zijn maximaal 3 jaar oud en van de merken Specialized, Cube, Orbea en Giant. Een helm is inbegrepen bij de verhuur. Optioneel kunnen er klikpedalen gehuurd worden. Verder mogen de fietsen alleen gebruikt worden op de bestaande routes in de omgeving.

De mountainbikes worden enkel per dagdeel verhuurd. Dit in verband met de technische controle van de fietsen na iedere retour. 

De MTB fietsen mogen niet worden vervoerd in de auto of op een fietsendrager. Uitsluitend vertrek op de MTB vanaf onze locatie.

€17,50 p.p. (per dagdeel)

Inclusief mountainbike
en helm

Tegen een meerprijs ook mogelijk met instructeur

Mountainbike Route Met instructeur

Op 800 meter van ons terrein begint de prachtige mountainbike route van 20 km. Deze route is onlangs vernieuwd en uitgebreid. Tevens is er de mogelijkheid voor ervaren fietsers, om via de verbindingsroute Ommen en of de Lemelerberg route te ontdekken.

Na een korte instructie over zaken zoals het instellen van de MTB, schakelen en remmen etc. neemt de instructeur jou mee de prachtige bossen van Rheeze in om je de fijne kneepjes van het mountainbiken te leren. Na het inschatten van het niveau van de groep, zal de instructeur je meenemen over smalle, brede, vlakke en steile bospaden. Onze instructeur kent de bossen op zijn duimpje en zorgt voor een persoonlijke en unieke mountainbike ervaring. Naast het fietsen met instructeur zijn er ook mogelijkheden om MTB-clinics te volgen bij Total Outdoor Vechtdal.

Voor het mountainbiken met instructeur en de MTB-clinics neem contact op door middel van het formulier onder aan de pagina of bel voor meer informatie naar: 06-55985366

* Eten en drinken is bij te boeken, bekijk de mogelijkheden door hier te klikken.

Kies hieronder uit een van onze meest gekozen pakketten. Wil je iets op maat boeken? Klik dan op de knop hieronder.

Meest gekozen

€30,-

Paintball + HighlandGames

• 150 paints
• 2 sessies van half uur
• 1,5 uur higlandgames

€35,-

Paintball + HighlandGames +
BBQ

• 150 paints
• 2 sessies van half uur
• 1,5 uur higlandgames

€25,-

Paintball

Taak voor de feestgangers is om een zee van paintball kogels te lanceren op de vrijgezel. Let’s hit the bunny!

Meest gekozen

€17,50 p.p.

Mountainbiken

•Mountainbike op jouw lichaamslengte afgesteld.
• Helm 

€27,50,- p.p.

MTB clinic kids

• Vanaf 1.30 meter
• 8 tot 12 kinderen
• Incl. boordje hamburger
• Tijdsduur: 2 uur

€75,- p.p.

Actief Outdoor dagje

• Paintball inclusief 100 paints p.p.
• Mountainbiken met instructeur
• Highlandgames
• Boogschieten
• Tijdsduur: 7 uur
• Vanaf 10 personen

Wouter Kremer
Wouter Kremer
Lees verder
Voor het derde jaar op rij mountainbikes gehuurd voor jeugdkamp. Makkelijk in contact, wanneer er een defect is aan de fiets dan komen ze in de auto naar je toe met een nieuwe fiets of voor reparatie. Dat alles voor een goede prijs. Top!
RJ
RJ
Lees verder
Lekker rondje op de MTB door het bos 👍🏻
Annabel van Gestel
Annabel van Gestel
Lees verder
Superleuke mountainbikeroute door de bossen van het Vechtdal. Uitdagend in een hele mooie omgeving!
Symon Valstar
Symon Valstar
Lees verder
2e weekend van januari met het voetbalteam 2 activiteiten gedaan bij Total Outdoor Vechtdal. In de ochtend hebben wij gepaintballd op een leuk veld wat niet te open was! In de middag hebben wij onder begeleiding een pittig mountainbike parcours gedaan. Wij waren erg tevreden over de paintballmaterialen en mountainbikes die we konden gebruiken! Voor herhaling vatbaar.
Marissa Stiekema
Marissa Stiekema
Lees verder
Wij hebben de 20 km route gedaan. Erg leuke route. Begon wat rustiger en later genoeg uitdaging. Hele mooie route waar je langs fietst. Van te voren duidelijke uitleg gekregen. Top ervaring! Zou het zeker aanraden 🙂
Previous
Next
Veelgestelde vragen

Ja, we hebben verschillende beschikbare clinic’s, namelijk Basis Skills Clinic, Gevorderden Clinic, Ouder Kind Clinic, Ladies Only Clinic. De prijzen zijn op aanvraag.

Wanneer je voorkeur hebt voor MTB schoenen: SPD, wielrenschoenen: SPD-SL of Look/Keo pedalen, dan is dat mogelijk. Dit is tegen een meerprijs van €5,- per fiets.

Het uitgiftemoment in de ochtend is 09:00 uur. Het uitgiftemoment in de middag is 13:30 uur. Als je er niet bent, hangen we de fietsen voor je klaar.

Ja, onze mountainbikes hebben enkel een bidonhouder. Hier past alleen een bidon in en geen waterflesjes, doppers of andere flessen.

Ja, bij ons is het ook mogelijk om één activiteit te boeken.

Chat openen
1
Kunnen wij je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?