Paintball

Kinder paintball
14 juni 2016
achtergrond kleur
Wat onze klanten zeggen:
achtergrond kleur
"Mooie locatie!"
achtergrond kleur
"Schone overalls!"
achtergrond kleur
"Ervaren instructeurs!"
achtergrond kleur
"Veilig en nieuwe materialen!"
achtergrond kleur
"Gezellig!"

 

Paintballen in onze prachtige bos locatie!


Total Outdoor Vechtdal is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio Vechtdal, in onze mooie bos locatie kan jij genieten van een supergave paintball ervaring.  Paintballen bij Total Outdoor Vechtdal is geschikt voor groepen vanaf 6 tot 30 personen met een minimale leeftijd van 14 jaar(onder de 14 jaar bieden wij  kinderpaintball aan). Wij bieden je verschillende spel varianten aan zoals “Capture the Flag”, “Last Man Standing”, “the Bodyguard” en “Bunny Hunting”, hierdoor is geen potje hetzelfde.  Wij vinden het belangrijk dat je een onvergetelijke dag hebt bij Total Outdoor Vechtdal, daarom investeren wij regelmatig in nieuwe overalls en materialen.  Wij raden je aan om zelf oude schoenen mee te nemen,  deze kunnen vies worden.

Corona proof paintballen 20% korting!


Om het jaar 2020 nog positief af te sluiten, is paintballen nu €20,- per persoon.  Dit betekent een korting van 20% op paintballen bij Total Outdoor Vechtdal. Deze actie is bedoeld voor jeugd vanaf 13 tot 18 jaar oud en is geldig t/m 31 januari 2021.

Spel varianten


Capture the flag: Een veel gespeelde spelversie bij het paintballen. Elk team heeft een eigen thuisbasis met een bijbehorende vlag. Voor elk team is het de bedoeling om de eigen vlag te verdedigen en de vlag van de tegenstander te veroveren.

Last man standing: In dit speltype worden er geen teams gemaakt, maar iedereen speelt voor zich. Degene die als laatste overblijft, is de winnaar.

The bodyguard: Bescherm de president met je leven en breng hem naar de veilige zone.

Bunny hunting: Een prachtige paintball variant speciaal voor een vrijgezellenfeest of vriendengroep. De vrijgezel/vriend is de klos tijdens het paintballen! Taak voor de feestgangers is om een zee van paintball kogels te lanceren op de vrijgezel. Let’s hit the bunny!

 

€20,- (tijdelijk)

2 uur paintball.
Inclusief 100 paints.
Inclusief koffie/thee.

Min. leeftijd 14 jaar.
Min. 6 personen.

v.a. €40,-

Paintball arrangement Met challenge parcours. Neem contact op voor verder informatie.

€ 6,-

Per lading van 50 paints extra.

Interesse?

Neem contact op of boek via het contact formulier onderaan de pagina of bel ons.
Paintbal veld
Paintball veld huisje
3 paintballers
paintball veld
Paintball toren
 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.