Paintball

Kinder paintball
14 juni 2016
bg-rood
Kosten

2 uur paintballen v.a. €25

bg-wit
Arrangement

Met challenge parcours v.a. €40

€ 25,-

2 uur paintball.
Inclusief 100 paints.
Inclusief koffie/thee.

Min. leeftijd 14 jaar.
Min. 6 personen.

€ 6,-

Per lading van 50 paints extra.

Paintballen bij Total Outdoor Vechtdal!

Paintballen is een spannende outdoor activiteit! Het is één van onze populairste outdoor activiteiten. Dit staat garant voor een hevige strijd waar nog lang over nagepraat zal worden. Je gaat paintballen in een bosrijke omgeving gelegen in Rheeze (Overijssel).

Na het aantrekken van de paintball overalls, het inspecteren van de geweren en de instructie, ga je in twee teams het bos in om de vlag van het andere team te veroveren. Tijgeren door de bladeren. Zoek dekking achter bomen en knal er flink op los. Laat de sterkste winnen. In de gezellige safety-zone kun je bijkomen van het spel onder het genot van een drankje.

Als er twee sterke teams gevormd zijn, kan de strijd van 2 uur lang paintballen beginnen. Elke speler krijgt 100 paints waarmee de tegenstander uitgeschakeld kan worden. Wanneer je door je paints heen bent, kun je nieuwe kopen voor 6,00 euro per 50 paints.

Kleding en bescherming

Bij aankomst wordt er eerst een overall aangetrokken. Deze is niet direct voor bescherming maar voornamelijk voor het opvangen van de verf. Komt de verf toch in de kleding, dan is dit niet erg. De verf is op waterbasis en gemakkelijk uit te wassen.

Hierna wordt een masker uitgekozen, die het gezicht zal beschermen tijdens het spel. Deze moet alleen op in het veld.

Aangeraden wordt om oude schoenen mee te nemen, die vies mogen worden.

Spel varianten

Capture the flag
Een veel gespeelde spelversie bij het paintballen. Elk team heeft een eigen thuisbasis met een bijbehorende vlag. Voor elk team is het de bedoeling om de eigen vlag te verdedigen en de vlag van de tegenstander te veroveren.

Last man standing
In dit speltype worden er geen teams gemaakt, maar iedereen speelt voor zich. Degene die als laatste overblijft, is de winnaar.

The bodyguard

Bescherm de president met je leven en breng hem naar de veilige zone

Bunny hunting
Een prachtige paintball variant speciaal voor een vrijgezellenfeest. De vrijgezel is de klos tijdens het paintballen! Taak voor de feestgangers is om een zee van paintball kogels te lanceren op de vrijgezel. Let’s hit the bunny!

 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact met ons op.
We worden graag door jou uitgedaagd om het perfecte uitje of evenement te organiseren.