Wil jij een Evenement organiseren?

Wij zijn jouw partner bij het verzorgen van een evenement. Ben jij op zoek naar een bijzonder uitje, of heb jij een geweldig idee maar weet je niet hoe dit te organiseren?

Als Total Outdoor hebben wij al vele evenementen mogen verzorgen voor diverse doelgroepen, op verschillende locaties. Door onze ervaring met vele partijen, kunnen wij snel schakelen om jouw evenement tot een groot succes te maken. Als jij een idee hebt, zorgen wij voor de uitvoering en waar nodig denken wij met jou mee.

ObstacleRun_Total_Outdoor_Evenement

Obstacle Run


Total_Outdoor_Wielren_Evenement

Wieler Evenement


Total_Outdoor_Evenement_SurvivalTocht

Survival Tocht


Total_Outdoor_Evenement_Organiseren_Rally

Rally Parcours


Total_Outdoor_Evenement_MotorCross

Motor Experience


pijl en boog schieten

En nog veel meer!


Klant case: BMW Motorrad kwalificatiedagen

Voor BMW Motorrad hebben wij samen met BERRT trainingen een twee-daagse kwalificatie georganiseerd. Doel was om je te kwalificeren voor deelname aan de BMW Motorrad International GS Trophy in Albanië.

Benieuwd naar de invulling van deze dagen? Lees hier dan verder!

 

Veelgestelde vragen/FAQ


Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat deze er niet tussen, neem gerust contact op!
1Organiseren jullie alleen evenementen in Hardenberg?
Nee, naast Hardenberg organiseren wij ook evenementen buiten de regio van Hardenberg. Wij komen dus ook graag bij jou op locatie.
2Wat kost een evenement organiseren?
De kosten van een evenement kunnen erg variëren. Dit omdat wij voor ieder evenement maatwerk leveren, en dus ook een offerte op maat verzorgen.
3Geldt er een minimum aantal aan personen?
Nee, er geldt geen minimum aan het aantal personen voor jouw evenement. Onze dienstverlening is er op gericht om waarde toe te voegen aan jouw evenement, dus dit kan zowel voor een kleine als grote groep zijn.
4Kunnen jullie ook meedenken met ideeën voor een evenement?
Ja dat kunnen wij zeker, neem gerust contact op zodat wij met jou kunnen meedenken wat passend is om een geweldig evenement te organiseren.
5Wat kunnen jullie zoal voor mij betekenen bij het organiseren van een evenement?
Wij kunnen je compleet ontzorgen vanaf het moment van bedenken, tot het uitvoeren van jouw evenement. In onze blogs en klantcases vind je mooie voorbeelden, zodat je een idee krijgt wat wij zoal doen.