Klantcase: De BWM Motorrad tweedaagse kwalificatie

Wie weet zicht te kwalificeren voor de BMW Motorrad International GS Trophy 2022 in Albanië?

Als Total Outdoor mochten wij een tweedaagse kwalificatie uitdenken en uitzetten voor BMW Motorrad in samenwerking met BERRT Allroad Trainingen. Dit vond plaats in het mooie Vechtdal, met op verschillende locaties de proeven welke werden uitgevoerd. Zowel bij de Camping de Belten als bij de lokale crossbaan aan de Polenweg en de Pottenduik te Emmen. De bivak werd bij camping De Klashorst opgezet en in de omgeving werd een offroad rit uitgezet van liefst 70 kilometer. Op ons eigen terrein werden ook twee teambuilding activiteiten gedaan, al met al twee fantastische dagen waar onze terreinkennis, creativiteit en netwerk goed van pas kwam. De deelnemers gaven aan onder de indruk te zijn van zowel ons terrein als de omgeving en keerden tevreden weer huiswaarts.
 

Veelgestelde vragen/FAQ


Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat deze er niet tussen, neem gerust contact op!
1Organiseren jullie alleen evenementen in Hardenberg?
Nee, naast Hardenberg organiseren wij ook evenementen buiten de regio van Hardenberg. Wij komen dus ook graag bij jou op locatie.
2Wat kost een evenement organiseren?
De kosten van een evenement kunnen erg variëren. Dit omdat wij voor ieder evenement maatwerk leveren, en dus ook een offerte op maat verzorgen.
3Geldt er een minimum aantal aan personen?
Nee, er geldt geen minimum aan het aantal personen voor jouw evenement. Onze dienstverlening is er op gericht om waarde toe te voegen aan jouw evenement, dus dit kan zowel voor een kleine als grote groep zijn.
4Kunnen jullie ook meedenken met ideeën voor een evenement?
Ja dat kunnen wij zeker, neem gerust contact op zodat wij met jou kunnen meedenken wat passend is om een geweldig evenement te organiseren.
5Wat kunnen jullie zoal voor mij betekenen bij het organiseren van een evenement?
Wij kunnen je compleet ontzorgen vanaf het moment van bedenken, tot het uitvoeren van jouw evenement. In onze blogs en klantcases vind je mooie voorbeelden, zodat je een idee krijgt wat wij zoal doen.